Samsung Backcover/Achterkant Reparatie

Wij repareren alles zelf onder één dak!

Klaar terwijl u wacht!*

Al onze gepubliceerde prijzen zijn inclusief de montage en BTW.
Wel zo fijn geen verassingen toch?

Onderaan de pagina vind u informatie over hoe het het snelst geholpen kunt worden door onze reparatie specialisten!

Samsung Backcover/Achterkant Reparaties

Is je Samsung gevallen en heeft de achterzijde en/of de hoeken van je Samsung schade opgelopen? Dat is natuurlijk zonde, maar wel weer te herstellen. Wij kunnen van alle Samsung modellen de back cover vervangen. Er zijn verschillende kwaliteiten back covers voor alle Samsung modellen in omloop, waar we je graag meer over vertellen. Lees snel verder hoe je zo snel mogelijk de back cover van je Samsung bij Tipo Telecom Veldhoven laat vervangen.


Wat kunnen wij?

In principe kunnen we van vrijwel alle modellen de backcover/achterkant al vanaf € 20,- vervangen. Voor dit bedrag krijg je een passende glasplaat, die ze OEM kwaliteit noemen, met vrijwel geen kleurverschil ten opzichte van een 100% originele Samsung backcover. Dit is de meest verkochte kwaliteit back cover bij ons. De duurdere variant, dus de originele van Samsung, heeft een prijs tussen de € 40,- en € 50,- afhankelijk van het precieze model. Met deze versie krijg je exact dezelfde kleur als je telefoon, maar dat is ook direct de enige meerwaarde voor dit prijsverschil. En gebruik je een hoesje om je Samsung, zoals vrijwel iedereen doet, dan heeft de minimale kleur verbetering dus geen enkel nut, en is de OEM versie een prima keuze.

Uw reparatie bij ons aanbieden?

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw probleem door ons te laten oplossen.

Optie 1: Plan via onze website een afspraak in kies de door u gewenste dag en tijdsvak en wij zorgen dat u zo weer geholpen bent gemiddeld binnen 60 minuten, Dit kan uiteraard verschillen per model of probleem/problemen.

Optie 2: U komt langs bij onze vestiging in Veldhoven Gelegen aan het Meiveld 80 in het City Centrum Veldhoven.

Optie 3: U stuurt het toestel verzekerd en aangetekend naar ons toe en wij zorgen dat het toestel gemiddeld binnen één werkdag weer bij u terug is gerepareerd, getest, schoongemaakt en wel. 
Let op houdt rekening met verzendkosten.

Optie 4: U maakt een afspraak via onze website voor een thuisreparatie (mits mogelijk) op de door u gewenste tijdstip en dag.
Let op houdt rekening met extra kosten.

Optie 5: Wij halen uw apparaat op en repareren deze binnen één werkdag en leveren deze weer bij u af. De levertijden kunnen uiteraard wijzigen afhankelijk van het probleem of model. Vooraf krijgt u uiteraard een indicatie.
Let op houdt rekening met extra kosten.